Ambasador Elite

Despre noi

Cu o istorie îndelungată în arta gastronomiei, în anul 2005 Ambasador Elite avea să continue tradiția, într-o notă rafinată și cosmopolită,a unuia dintre cele mai cunoscute restaurante din orașul lui Brâncuși

În cadrul restaurantului nostru, fiecare preparat reprezintă o călătorie culinară, combinând arome globale cu esența tradiției locale și aducând o notă de inovație în rețetele noastre, menținând în același timp autenticitatea și calitatea ingredientelor.

Situat în centrul orașului Târgu-Jiu, Restaurantul Ambasador reprezintă o călătorie plină de eleganță și farmec, iar personalul nostru primitor va face ca fiecare vizită să fie una cu totul specială. Fie că este vorba despre o cină în familie bazată pe meniul nostru a la carte sau un eveniment special din viața ta, îți suntem alături pentru ca fiecare moment să se transforme într-o amintire de neuitat.

Totodată, în cadrul Ambasador Elite vei regăsi și un tărâm de poveste care poartă cu sine aromele inedite ale torturilor, cele mai gustoase prajituri, alături de mirosul îmbietor al produselor de patiserie, toate fiind create în propriul nostru laborator. (trimitere către pagina prezentare cofetărie).

t